Cartagena (España) · Tel. +34 968 55 30 52

Bungalows

Voor gasten die de voorkeur geven aan een verblijf in een comfortabele bungalow of ‘mobile home’, volledig uitgerust met servies, glazen, bestek, beddegoed, handdoeken enz…) zijn er volgende mogelijkheden:

U kunt kiezen uit drie verschillende types:
 

Type A

  
Deze bungalows bevinden zich op het kampeerterrein, vlakbij de sportinstallaties, speelterrein, zomerzwembad, strandbar en strand.
Indeling : woongedeelte met keuken, slaapkamer (tweepersoonsbed), douche + WC. De zitbanken in de woonkamer kunnen tot 2 éénpersoonsbedden omgevormd worden. Dit type beschikt bovendien over een overdekt terras met tafel en stoelen. TV is optioneel.
 
Zie prijzen
 

Type A SUPERIEUR

Deze bungalows bevinden zich op het kampeerterrein, vlakbij de sportinstallaties, speelterrein, zomerzwembad, strandbar en strand.
Indeling : woongedeelte met keuken, slaapkamer (tweepersoonsbed), douche + WC. De zitbanken in de woonkamer kunnen tot 2 éénpersoonsbedden omgevormd worden. Dit type beschikt bovendien over een overdekt terras met tafel en stoelen, TV en airconditioning.

Zie prijzen

 

Type B

Voor gasten die wat meer privacy wensen en adembenemende uitzichten. De meeste bungalows van het type B bevinden zich op plateau’s tegen de berghelling, vlakbij het restaurant en het winterzwembad. Ze zijn ruimer dan de types A en hebben een extra slaapkamer met 2 éénpersoons bedden, TV, en een groter overdekt terras met tafel en stoelen.  
 
Zie prijzen
 

Type B Sup.

Deze bungalows bevinden zich eveneens op plateau’s tegen de berghelling en hebben een nog mooier uitzicht. Ze beschikken over 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer, TV, en een gesloten veranda met sofa, tafel en stoelen.
 
Zie prijzen
 
Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig speciale aanbiedingen, zowel voor korte als voor langere verblijven. Deze vindt u onder de rubriek “Nieuws en aanbiedingen” op onze website.
 

Plattegrond van de camping

Zoeken verblijven

Kampeerplaats
Huuraccommodatie/Hacienda Montalvo

Camping Naturista El Portús - 30393-Cartagena (España) - Tel.: +34 968 55 30 52 - Fax: +34 968 55 30 53